ANTTI JOUTSIMO JA KONSTA MASTOMÄKI MUODOSTAVAT FOKOPON VALMENNUSKAKSIKON

 

FoKoPon tulevan kauden suunnitelmat nytkähtivät kunnolla eteenpäin, kun ensi kauden valmennuskaksikko saatiin vihdoin selville. Viime kaudella kevätkauden FoKoPon apuvalmentajana toiminut Antti Joutsimo astuu päävalmentajan saappaisiin ja peliuransa viime kauteen lopettanut Konsta Mastomäki aloittaa Joutsimon apuvalmentajana.

 

49-vuotias Joutsimo on forssalaiselle koripalloväelle tuttu nimi. Mies on valmentanut Forssassa useita vuosia eri juniorijoukkueita, niin tyttö- kuin poikapuolellakin. Joutsimo on myös aikaisemmin toiminut Forssan Alun naisten edustusjoukkueen sekä FoKoPon miesten edustusjoukkueen apuvalmentajana, mutta päävalmentajan pesti edustusjoukkueessa on miehelle uran ensimmäinen. Joutsimo tulee alkavalla kaudella toimimaan myös Feeniks Basketin U19-poikien vastuuvalmentajana.

 

20-vuotias Konsta Mastomäki on puolestaan edellisillä kausilla valmentanut Feeniks Basketin U16-poikia sekä samalla pelannut FoKoPon paidassa Miesten 1A-Divisioonan otteluita. Tulevalle kaudella Mastomäki kuitenkin päätti lopettaa pelaajauransa ja siirtyä kokonaan valmentajan tehtäviin. Mastomäki tulee myös ensi kaudella valmentamaan Feeniks Basketin U16-poikia.

 

FoKoPon ensi kauden pelaajiston kasaaminen on nyt myös päästy toden teolla aloittamaan. Sopimusuutisia saadaankin toivottavasti kuulla jo pian. Joukkue tulee koostumaan pääasiassa seuran omista kasvateista ja joukkueen ensi kauden päätavoite onkin pelaajien kehittäminen. Tavoitteena on tarjota omille kasvateille kunnon mahdollisuus pelata miesten pelejä ja tätä kautta auttaa heidän kehittymistään. Joukkuetta tullaan myös vahvistamaan yhdellä tai kahdella amerikkalaispelaajalla.