Forssan Koripojat ja Kristika Turku tavoittelevat voittotilin avaamista sunnuntaina 20.10. klo 17.00 divisioona A:n ottelussa Urheilutalo Feeniksissä – kumpikin joukkueista on aloittanut kauden nimittäin kahdella tappiolla.

Helppoa voiton nappaaminen ei FoKoPon kannalta ajateltuna tule sunnuntainakaan olemaan sillä Kristika Turku on lähtenyt kauteen yhdellä sarjan vahvimmista suomalaisosastoista. Joukkueessa ei ole lainkaan amerikkalaisvahvistuksia, mutta suomalaispelaajista löytyy laatua vaikka muille jakaa.

Kristikan kokoonpanossa on sekä kokemusta että fyysisyyttä jokaisella pelipaikalla – turkulaisten joukkueessa onkin yhteensä 364 ottelun edestä Korisliiga-kokemusta. Kristikan tärkeimpiin pelaajiin kuuluvat muun muassa laitahyökkääjät Manuel Barnes (25p/4,0l/3,0s) sekä Joona Tuomala (13,5/11,5), 205-senttinen sisäpelaaja Mikael Aalto (20,5/5,0) sekä kokenut takamies Santeri Latvala (7,0/2,5/5,5).

Kristika Turku basket.fi:ssä:
https://www.basket.fi/basket/sarjat/joukkue/?team_id=4612183&season_id=110537&league_id=2

FoKoPon päävalmentaja Petteri Moleniuksen kommentit Kristika-ottelusta:

-Kokenut ja laadukas Kristika Turku vastassa sunnuntaina. Meillä on taas kerran kova haaste edessä. Voittaminen vaatii koko joukkueelta onnistumista kummassakin päässä kenttää.

-Etenkin irtopalloista taisteleminen nousee sunnuntaina isoon rooliin. Olemme olleet kahdessa ensimmäisessä ottelussa täysin tuuliajolla levypallotaisteluissa, joten siihen on panostettu kuluneella viikolla. Meidän on alettava voittamaan ”fifty-fifty –palloja”, jos aiomme jossain vaiheessa voittaa myös pelejä.

FOKOPO VS. KRISTIKA TURKU SUNNUNTAINA 20.10. KLO 17.00 URHEILUTALO FEENIKSISSÄ!