Forssan Koripojat aloittaa sarjakautensa kotikentällä huomenna lauantaina, kun se kohtaa sarja-avauksessaan Porvoon Tarmon. Viime kaudella niukasti FoKoPon edelle sarjassa sijoittunut forssalaislähtöisen Esa Mäki-Tulokkaan Tarmo on nuorentanut joukkuettaan edelliseen kauteen verrattuna – kokeneemmista pelaajista mm. Teemu Rintala, Joel Heinikoski, Mikael Holme ja Hunter Gibson ovat vaihtaneet maisemaa ja tilalle ovat tulleet esimerkiksi Lahden Namikan a-poikien mestarijoukkueesta -96 syntyneet Esko Salonen ja Akseli Hartikainen.

Amerikkalaispelaajien paikalle Tarmo on hankkinut hyvän sekoituksen kokemusta ja nuoruutta. Pitkään Suomessa pelannut 34-vuotias Nigel Moore (Team Componenta, Korihait) muutti kesällä pääkaupunkiseudulle ja hän vahvistaa ensi kaudella Tarmon joukkuetta. Tämän lisäksi Tarmo teki kesällä sopimukset Julian Boydin ja Connor Donaldsonin kanssa, joista kumpikin pelaaja aloittaa lauantaina ensimmäisen kautensa Euroopassa.
FoKoPon tilanne sarja-avauksen kannalta on hyvä. Harjoitusottelut sujuivat puhtaalla pelillä ja kuntoa viimeisteltiin vielä tiistaina pienpeleillä Bisonsia vastaan. Joukkueessa ei ole tällä hetkellä sen ihmeellisimpiä loukkaantumisia, joten kaikki ovat valmiina lauantaita varten. Yhtenä uutena pelaajana mukaan harjoituksiin on saatu Bisonsin polvivammasta toipuva Eero Aaltonen, hän aloittaa kautensa FoKoPon mukana.

FoKoPo-Tarmo lauantaina 3.10. klo 17.00 Urheilutalo Feeniksissä! Tervetuloa katsomaan!