Forssan Koripoikien miesten ykkösdivisioonajoukkueen pelit jatkuvat tulevana perjantaina sarjan kärkipään ottelulla, kun se saa vieraakseen Järvenpään Koripalloseuran. Joukkueet ovat sarjataulukossa tällä hetkellä toisena ja kolmantena samalla kuudellatoista voitollaan, mutta FoKoPolla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Keskinäiset kohtaamiset ovat tällä kaudella 2-1 forssalaisilla, viimeisen ottelu päättyi tosin JKS:n voittoon lukemin 77-53. 

JKS:n rosteri on kenties koko sarjan laajin. Joukkueen korintekijätilastoa johtaa kokenut HL Coleman (14,9 ppg), jonka lisäksi järvenpääläisillä pelaa lähes kymmenen divisioonatason nuorta kotimaista pelaajaa. Kokoonpanonsa laajuuden vuoksi Jarkko Lanun valmentama joukkue pystyy pyörittämään laajaa rotaatiota ja pitämään aggressiivista puolustusta yllä. Tästä FoKoPo sai esimakua edellisessä kohtaamisessa, kun se jäi vain 53 pisteeseen. 

FoKoPon joukkue on ollut viimeiset päivät kovassa turbulenssissa siitä riippumattomista syistä. Loimaa Bisonsin talousvaikeudet ovat ajaneet forssalaisjoukkueen siihen tilanteeseen, että loppukausi joudutaan pelaamaan todennäköisesti hyvin vajaamiehisellä joukkueella. Perjantain ottelusta ovat todennäköisesti  sivussa Henri Niemistö, Aapeli Alanen, Juho-Matti Henttonen sekä Erkka Lahti, eikä heitä siis nähdä välttämättä tällä kaudella FoKoPo-paidassa enää ollenkaan. Tämän lisäksi Koripoikien tärkein pelaaja Remon Nelson potee takareisivaivaa ja hänen pelaamisensa perjantain ottelussa on epävarmaa. Korostamme, että loppukaudella pelaajistossa tapahtuvat muutokset eivät johdu FoKoPosta, vaan me pelaamme niillä pelaajilla jotka saamme. Näin ollen toivomme, että kotiyleisö jatkaa joukkueen ja sen nuorten pelaajien kannustamista kauden loppuun asti. Vastaavasti me lupaamme laittaa kaiken likoon jokaisessa jäljellä olevassa ottelussa. 

Ottelun erotuomaroivat Roope Liljeberg, Kalle Siivonen ja Elias Anttonen. 

FoKoPo-JKS, perjantaina 26.2. klo 18:30 Urheilutalo Feeniksissä.