Forssan Koripoikien pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna hieman poikkeuksellisemmissa merkeissä, kun se kohtaa kahdesti peräkkäin Oulun NMKY:n. Matkustuksen helpottamaksi samanlainen tuplaviikonloppu on luvassa myös maaliskuun puolessa välissä, kun FoKoPo kohtaa ONMKY:n niin ikään kahdesti saman viikonlopun aikana Oulussa. Tämä tarkoittaa sitä, että huomenna joukkueet pelaavat siis vasta kauden ensimmäisen keskinäisen ottelunsa.

Viikonlopun vastustaja majailee parhaillaan divari A:ssa viimeisenä kolmella voitollaan, mutta on osoittanut viime aikoina piristymisen merkkejä. ONMKY:n viimeiseen viiteen otteluun mahtuu kaksi voittoa ja kolme tappiota kaikkien tappioiden ollessa varsin tiukkoja. Joukkueen pistetehtailusta tällä kaudella ovat vastanneet amerikkalaispelaajat Sherman Blanford (19,6 pistettä per ottelu) ja Trevante Drye (18,9 pistettä per ottelu) sekä suomalaispelaajista Korisliiga-kokemustakin omaavat Vesa Heinonen (13,9 pistettä per ottelu), Valtteri Mäkäläinen (10,7 pistettä per ottelu) ja Kristofer Clement (10,1 pistettä per ottelu). Tämän lisäksi Oulun joukkueesta löytyvät useita vuosia divarissa pelanneet Juho Kauro ja Santtu Keinonen, joten ONMKY:lla tosiaan on kokemusta ja taitoa, joskaan ei juurikaan leveyttä.

FoKoPon joukkueessa ollaan menty viimeiset kaksi viikkoa varsin kovaa, joka on viime aikoina näkynyt pienenä väsymyksenä, joten joukkueen eilinen vapaapäivä tuli tarpeeseen. Terveystilanne on tällä hetkellä ihan kohtalainen, vain Juho-Matti Henttonen on huomenna varmuudella sivussa. Kauden alusta lähtien FoKoPossa lainalla ollut Eero Aaltonen pelaa viikonloppuna tällä erää viimeiset ottelunsa FoKoPon paidassa, jonka jälkeen hän palaa takaisin Bisonsin riveihin.

Tulevan viikonlopun tuplaotteluiden ja koko talven käynnissä olleiden autoarpajaisten huipentumisen kunniaksi on luvassa erikoistarjous: näe molemmat ottelut + osta autoarpa yhteensä vain 10 eurolla (norm. hinta 19€)! Tarjous ei oikeuta muihin alennuksiin!

FoKoPo-ONMKY lauantaina ja sunnuntaina 30.-31.1. klo 14:00 Urheilutalo Feeniksissä!