Forssan Koripoikien viikonloppu Oulussa oli voittoisa, kun joukkue haki kaksi voittoa paikallista ONMKY:ta vastaan. Helpolla voitot eivät kuitenkaan tulleet, sillä niihin tarvittiin kahdessa ottelussa yhteensä kolme jatkoerää. Sarjassa toiseksi viimeisensä oleva ONMKY laittoi kummassakin ottelussa kovasti kampoihin, mutta lopulta FoKoPo pystyi kääntämään kamppailut hienot viikonloput pelanneiden Remon Nelsonin ja Shane Heywardin johdolla.

Lauantaina Koripojat voittivat lukemin 75-85 ja vastaavasti sunnuntaina lukemat olivat 75-80. Viikonlopun voitoillaan FoKoPo varmisti runkosarjan sijoituksekseen kakkospaikan ja näin ollen kotiedun divisioonan pudotuspeleihin. Välierissä FoKoPoa vastaan asettuu Järvenpään Koripalloseura.

Miesten joukkueella on jäljellä vielä kaksi ottelua runkosarjaa, sillä se kohtaa tulevana torstaina HBA Märskyn vieraissa ja tämä kohtaaminen uusitaan heti sunnuntaina, kun Märsky saapuu runkosarjan päätöskierroksella Feeniksiin vierailulle. Divisioonan pudotuspelit alkavat vajaan kahden viikon päästä perjantaina 25. maaliskuuta.