Forssan Koripojat on kiinnittänyt ensimmäiseksi amerikkalaisvahvistuksekseen 198-cm Roderick Flemingsin. Etenkin kolmos- ja nelospaikoilla viihtyvä monipuolinen ja urheilullinen Flemings pelasi yliopistouransa kaksi viimeistä vuotta hyvätasoisessa Havaijin yliopistossa, jossa hän tilastoi kaudella 2009-2010 keskimäärin 16,6 pistettä, 6,2 levypalloa ja 2,3 syöttöä ottelua kohden. Tämän jälkeen 29-vuotias Flemings vietti kauden mm. Espanjan kakkostasolla La Laguna Socas Canariasin joukkueessa. Marraskuussa 2011 Flemings allekirjoitti sopimuksen Salon Vilppaan kanssa, mutta miestä ei syystä tai toisesta koskaan Suomen kamaralla nähty.

Flemingsin ansioluettelon viimeisin merkintä on kaudelta 2012-2013, jolloin hän pelasi Saksan Bundesliigan BC Goettingessä sekä Yhdysvaltojen ABA-sarjan North Dallas Vandalsissa. Tämän jälkeen Flemings ei ole pelannut missään, mutta on pitänyt kunnostaan huolta ja on motivoitunut palaamaan Euroopan ammattilaiskoripalloilun pariin.

– Kyseessä on erittäin kiinnostava pelaaja. Flemingsillä on hyvä yliopistotausta Havaijin yliopistosta sekä kausi Espanjan LEB Gold -sarjasssa. Sen jälkeen pieni loukkaantuminen, josta hän on nyt toipunut. Odotan hänen tuovan kokemuksensa lisäksi kokoa ja monipuolisuutta nuoreen joukkueeseemme, FoKoPon päävalmentaja Jouni Grönroos kertoo.

Lisäksi Koripojat on tehnyt myös pelaajasopimuksen 19-vuotiaan Gjavit Ebiballarin kanssa. Loimaalta lähtöisin oleva takamiehen paikalla viihtyvä Ebiballari pelasi viime kaudella Saksan viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla SC Bayer 05 Uerdingen joukkueessa.

FoKoPolla on nyt kasassa yhteensä seitsemän pelaajasopimusta. Flemingsin ja Ebiballarin lisäksi seuralla on pelaajasopimukset Juho-Matti Henttosen, Henri Kotavuon, Johan Kotavuon, Kevin Aavisteen ja Oskari Kasevan kanssa. Joukkueeseen haetaan vielä muutamaa kotimaista pelaajaa sekä yhtä tai kahta ulkomaalaisvahvistusta.