Forssan Koripojat on tehnyt pelaajasopimuksen seuran oman kasvatin Markus Moleniuksen kanssa. Molenius pelasi viime kaudella Korisliigassa KTP-Basketin riveissä toimien myös joukkueen kapteenina. Molempien laiturien paikoilla viihtyvän 200-cm Moleniuksen sopimus on vuoden mittainen.

Viimeksi FoKoPossa kaudella 2012-2013 pelannut 25-vuotias Molenius on kokenut nuorten maajoukkue- ja Korisliiga-pelaaja. Matkan varrella vyölle on kertynyt peräti 122 nuorten maaottelua ja 214 Korisliiga-ottelua.

Viimeisen Forssassa vietetyn kauden jälkeen Molenius pelasi kaksi kautta Kauhajoen Karhussa tilastoiden parhaana kautenaan 18:17 minuutin ottelukohtaisella peliajalla keskimäärin 7,0 pistettä ja 2,6 levypalloa ottelua kohden.

Pohjanmaalla vietettyjen vuosien jälkeen Molenius pelasi muutaman kuukauden Ruotsin pääsarjajoukkue KFUM Jämtland Basketissa, jonka jälkeen hän siirtyi KTP-Basketiin. Viimeiset kaudet Kotkassa olivat kuitenkin loukkaantumisten ja sairastelujen sävyttämät – kahden talven aikana pelejä KTP:ssä tuli alle yhteensä vain 39 ottelua.

KTP-ajan parhaaksi yksittäiseksi suoritukseksi jäi yksi pelattu FIBA Europe Cup -ottelu puolalaista Rosa Radomia vastaan, kun 28:33 minuutissa syntyi 19 pistettä, 2 levypalloa, 2 syöttöä, 2 riistoa ja 1 torjunta.

Moleniuksen lisäksi FoKoPo on tehnyt pelaajasopimukset niin ikään seuran omien kasvattien Henri Kotavuon, Konsta Mastomäen ja Antti Heinosen kanssa.

Tuleva kausi on 23-vuotiaalle Kotavuolle peräti kahdeksas miesten edustusjoukkueessa. Kulunut kausi oli tilastollisesti Kotavuon paras, kun 27 ottelussa syntyi keskimäärin 3,4 pistettä ja 2,5 levypalloa ottelua kohden.

Vielä juniori-ikäiset Mastomäki ja Heinonen aloittavat ensimmäiset kautensa miesten edustusjoukkueessa. Molemmat pelasivat kuluneella kaudella a-poikien valtakunnallista 1. divisioonaa.