Forssan Koripoikien uudistuneen joukkueen ensimmäinen ottelu päättyi kaksijakoisesti, kun FoKoPo hävisi pisteellä Jyväskylässä HoNsU:lle lukemin 85-84. Ensimmäiset 17 minuuttia erinomaisesti pelannut FoKoPo johti ottelua avauspuolikkaalla parhaimmillaan jo 25 pisteellä, mutta se ei silti riittänyt voittoon. Jyväskyläläiset voittivat toisen neljänneksen viimeiset kolme minuuttia 9-0 ja koko kolmannen jakson peräti 32-10. HoNsU:n johto kävi parhaimmillaan neljännellä jaksolla jo kahdeksassa pisteessä, mutta Koripojat nousivat vielä tasoihin. kotijoukkueen viimeisessä hyökkäyksessä hienon ottelun pelannut Jermaine Watson (33p/11l/9s) pääsi kuitenkin kaksi sekuntia ennen loppua vapaaheittoviivalle ja upottamalla ensimmäisen heiton hän varmisti joukkueelleen pisteen voiton numeroin 85-84.

Koripoikien parhaimmistoa eilisessä ottelussa olivat ehdottomasti Shane Heyward (33p/9l/3s/3r/3t) sekä Elias Eerikinharju (11p/4l/2s). Myös Remon Nelson teki ottelussa 21 pistettä, mutta siitä huolimatta hän ei aivan löytänyt omaa tasoaan eilen.

FoKoPon seuraava ottelu pelataan tulevana sunnuntaina, kun Feeniksissä pelataan sarjan kärkikamppailu FoKoPon ja Korihaiden jäljellä. Sunnuntain ottelu voi olla erittäin ratkaiseva runkosarjan voitosta taistellessa, joten kannustusta tarvitaan. Ottelu alkaa klo 17:00!