Forssan Koripojat on tehnyt pelaajasopimuksen 23-vuotiaan Muhamed Hajin kanssa. Takakentän pelipaikoilla viihtyvä 185-cm ”Mupe” saapui kesäkuussa FoKoPon harjoituksiin try-outille vakuuttaen valmennuksen taidoillaan sopimuksen arvoisesti. Viime kaudella hänen seuransa oli eteläisen alueen 2. divisioonan voittanut espoolainen PUS-Basket. Lisäksi Hajilta löytyy aiempaa pelaajakokemusta muun muassa divisioona A:sta Keravan Energia Teamista sekä kasvattajaseurastaan Leppävaaran Pyrinnöstä.

– Mupe on erittäin nopeajalkainen ja urheilullinen puolustuspään erikoismies. Hän halusi tulla meille näytille ja ansaitsi sopimuksen hyvillä esityksillään. Vielä on töitä edessä monella osa-alueella, mutta nyt hän pääsee keskittymään täysipainoisesti korikseen ja sitä kautta kehittymään pelaajana, kertoo FoKoPon päävalmentaja Jouni Grönroos.

FoKoPolla on kasassa nyt yhteensä yhdeksän pelaajasopimusta. Hajin lisäksi sopimukset ovat tehneet Johan Kotavuo, Antti Heinonen, Semi Saari, Konsta Mastomäki, Henri Kotavuo, Markus Molenius, Aku Haikonen sekä Andrais Thornton. Joukkueeseen haetaan vielä muutamaa pelaajaa.