Kuva: Jaana Lindfors

Forssan Koripoikien keskiviikon vierasmatka Helsinkiin päättyi murheellisissa merkeissä, kun kotijoukkue Munkkiniemen Kisapojat otti selkeän voiton lukemin 114-84 (56-39). FoKoPo ei missään vaiheessa saanut otetta vastustajan pitelemättömään heittoralliin – MuKi upotti ottelussa peräti 18 kolmen pisteen heittoa.

FoKoPon onneksi pelit jatkuvat nopealla tahdilla tulevana sunnuntaina, kun Feeniksiin vierailulle saapuu Korikouvot: tässä on joukkueella heti uusi mahdollisuus parantaa otteita keskiviikosta. Vastustaja ei kuitenkaan helpotu yhtään edellisestä pelistä, sillä Korikouvot johtaa divisioona A:ta puhtaalla pelillä ilman yhtäkään tappiota.

Korikouvojen pisteidentekijätilastoa johtaa tällä hetkellä 194-senttinen takamies Tomi Lommi. Myös Kouvojen liigajoukkueessa pelaava Lommi on tilastoinut alkukaudesta neljässä pelissä 20,8 pistettä ottelua kohden huikeilla heittoprosenteilla. Kahden pisteet heitot ovat uponneet Lommilla 56 ja kolmen pisteen heitot 52 prosentin tarkkuudella.

Toisena tärkeänä pelaajana Korikouvojen miehistöstä mainittakoon 201-senttinen jenkkisentteri James Suber, joka on tehnyt alkukaudesta 17,3 pistettä ja ottanut 14,0 levypalloa ottelua kohden.

Korikouvot basket.fi:ssä:
https://www.basket.fi/basket/sarjat/joukkue/?team_id=4614019&season_id=110537&league_id=2

FoKoPon päävalmentaja Petteri Moleniuksen kommentit Korikouvot-ottelusta:

-Keskiviikon peli nollattiin nopeasti ja huomenna on jälleen uusi mahdollisuus parantaa. Korikouvot on laadukkaasti omaa peliään toteuttava joukkue ja ansaitusti tällä hetkellä sarjan kärjessä.

-Puolustus on ollut meidän alkukauden kompastuskivenä, joten siihen on nyt pieniä muutoksia on luvassa. Toivotaan että saisimme siten muutamia onnistumisia pakkipäähän ja sitä kautta ehkä hieman lisää energiaa peliin.

FOKOPO-KORIKOUVOT SUNNUNTANA 3.11. KLO 17.00 URHEILUTALO FEENIKSISSÄ!