Fokopo matkustaa torstaina Jyväskylä Basketball Academyn eli JBA:n vieraaksi. Ottelu on playoff-paikkojen kannalta hyvin tärkeä molemmille joukkueille JBA:n ollessa sarjassa kahdeksantena ja Fokopon sijalla 10. Mikko Tupamäen valmentama joukkue pelaa laajalla rotaatiolla ja luottaa aktiiviseen puolustukseen. Fokopo ja JBA ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella ja molemmilla kerroilla Fokopo on ollut niukasti parempi. Pelit ovat myös noudattaneet pitkälti samaa kaavaa: Fokopo pyrkii ratkaisemaan korin alta kun taas JBA luottaa kaukoheittoihinsa.
Jyväskyläläisten parhaimmat pistemiehet ovat tähän mennessä olleet takamiehet Valtteri Leppänen (15.3 pistettä) ja Henry Boyd (13.6 p.). Myös laiturit Chrysostom Chukwuma, Timi Puittinen ja Anton Kankaanpää ovat kirjanneet kaksinumeroiset pistekeskiarvot.
Fokopolla on viime viikkoina ollut paljon vaihteleva kokoonpano johtuen sairasteluista ja varusmiespalveluksesta. Torstain kamppailusta lähdetään kuitenkin hakemaan pisteitä kotiin ja hyviä asetelmia kevään pelejä kohti. Ottelu alkaa 18.30 Jyväskylän Monitoimitalossa.