Sunnuntaina on taas luvassa divarikoripalloa Feeniksillä, kun Fokopo kohtaa ”paikallisvastustaja” Bisonsin. Loimaalaiset ovat sarjassa toisena ennen sunnuntain kamppailua. Syksyllä pelatussa ottelussa Arttu Mannelinin valmentama Bisons oli vahvempi kotonaan lopulta selvin lukemin 104-78. Fokopo lähteekin otteluun haastajan asemasta. Bisonsin tehomiehet ovat olleet alkukaudella amerikkalaiset Marcus White (24,2/8,1) ja Alex Foster (16,4/11,5). Kotimaisista Salon Vilppaan liigajoukkueessa mukana oleva Riku Laine on tehtaillut vähän alle 15 pistettä ottelua kohden. Lahtelaislähtöiset Ville Karvonen ja Juho-Matti Henttonen molemmat tilastoivat kaksinumeroiset pistesaldot. Karvonen on myös joukkueen paras syöttäjä 3,5 syötön ottelukohtaisella keskiarvolla. Takakentällä Biisoneilla on kaksi hyvää pelinrakentajaa ja puolustajaa Esko Salosen ja Rasmus Marttisen muodossa.
Fokopolle asetelmat otteluun ovat haastavat, kokoonpanon ollessa sairastelun takia kapeana. Kalenterivuoden ensimmäinen voitto divarissa on kuitenkin tähtäimessä.
Otteluisäntä on Forssan Lehti, joka tarjoaa kaksi ilmaislippua kestotilaajan korttia vastaan. Pallo nousee ilmaan klo 17 Feeniksillä, Tervetuloa!