FoKoPo pelaa ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä edessä perjantaina klo 18.30 kun vastaan asettuu Korikouvot. Vierasjoukkue avasi oman kautensa kaataen Porvoon Tarmo tylyin lukemin 114-54. Korikouvojen kokoonpano on täynnä nuoria pelaajia joilla löytyy rutkasti kokemusta Korisliigasta, miesten 1.divisioonasta sekä nuorten maajoukkueista.
Korikouvojen peliä pyörittävät 20-vuotiaat Severi Kaukiainen ja Teemu Knihtinen. Molemmat olivat jo viime kaudella iso osa Kouvojen liigajoukkueen rotaatiota. Laiturien paikoilta löytyvät parimetriset ja erittäin urheilulliset Arttu Saarijärvi ja Vili Nyman. Etenkin Saarijärvi on ollut parina viime kautena tuttu näky liigamiehistön avausviisikossa. Myös korin alta Korikouvoilta löytyy kokoa ja urheilullisuutta Ilmari Toikkasen muodossa. 207-cm pitkä sentteri on erittäin tehokas molempien kenttäpäätyjen korien läheisyydessä. Korikouvojen kokoonpanosta löytyvät myös Henri Permanto, Juuso Mäenpää sekä myös FoKoPossa divaria pelannut Sebastian Booker.
Kotijoukkueen valmistautuminen otteluun on sujunut hyvin. Lähes koko joukkueen läpi käynyt flunssa on selätetty ja tällä viikolla on päästy harjoittelemaan kaikkien 14 pelaajan vahvuudella.
Ottelussa muistetaan viime keväänä menehtynyttä Henri Kotavuota. Kovana taistelijana tunnettu Henkka kuului FoKoPon edustusjoukkueen runkopelaajiin monta vuotta, edustaen Koripoikia niin Korisliigassa kuin 1.divisioonassa kahdeksan kauden ajan. Kotavuon perhe järjestää kahvituksen alkaen tunti ennen ottelun alkua.
Tervetuloa Feeniksille!