Fokopo matkasi keskiviikkoiltana Turkuun Kristikan vieraaksi. Yksi sarjan ennakkosuosikeista oli juuri niin kova kotonaan kuin olettaa voi. Ensimmäisessä erässä Fokopo onnistui pysymään mukana Isaac Williamsin ja Aku Haikosen koreilla. Tämän jälkeen ottelusta muodostui kotijoukkueen näytös. Kristikan sentteri Mikael Aalto oli korin alla liian vahva vierailijoille ja kaaren takaa turkulaisten takakenttä oli koko ottelun ajan tarkka heitoissaan. Santeri Latvala ja Tomi Lommi upottivat kerta toisensa jälkeen kaukoheittonsa ero jatkoi kasvamistaan. Toisella puoliajalla ei voittajasta ollut epäselvyyttä ja eritoten viimeisessä erässä joukkueet tyytyivät pelailemaan ajan kellosta pois.
Fokopolla oli koko ottelun ajan vaikeaa saada puollustustaan toimimaan ja Kristika rankaisikin virheistä kovalla kädellä. Isaac Williams palkittiin Fokopon parhaana pelaajana. Ottelun alussa hajonneiden tilastointilaitteiden puuttumisen vuoksi tilastoja joudutaan odottamaan jonkun aikaa.
Fokopo jatkaa urakkaansa Divari A:ssa perjantaina Feeniksillä Jyväskylän JBA:ta vastaan. Ottelu alkaa klo 18.30, tervetuloa!