Forssan Koripoikien pelit jatkuvat puolentoista viikon ottelutauon jälkeen huomenna Helsingissä, kun se kohtaa Munkkiniemen Kisapojat. Sarjanousija MuKi on aloittanut kautensa divisioona A:ssa hienosti – MuKilla on kasassa kolmen pelatun pelin jälkeen kaksi voittoa ja yksi tappio. FoKoPo sen sijaan hakee huomenna vielä ensimmäistä voittoaan sillä kolme kauden aikaisempaa peliä ovat päättyneet tappioihin.

MuKi on hallinnut viime vuosina suomalaista poikien juniorikoripalloa mielin määrin – seura on voittanut kolme peräkkäistä a-poikien Suomen mestaruutta ja janoaa parhaillaan myös neljättä mestaruutta tililleen. Heidän miesten divisioona A:n joukkue koostuu pääosin vuosina 99-02 syntyneistä lupaavista pääkaupunkiseutulaisista nuorista pelaajista.

Kokemusta MuKin joukkueessa edustaa joukkueen pistekärki, alkukaudesta 15,7 pistettä per ottelu tilastoinut 198-senttinen Cedric Latimer. Korisliiga-tasolla yhteensä 136 ottelua pelannut Latimer on edustanut uransa aikana muun muassa Lahtea, Korihait, Lapuaa sekä KTP-Basketia.

Munkkiniemen Kisapojat basket.fi:ssä:
https://www.basket.fi/basket/sarjat/joukkue/?team_id=4600951&season_id=110537&league_id=2

FoKoPon päävalmentaja Petteri Moleniuksen kommentit MuKi-ottelusta:

-Puolitoista viikkoa aikaa edellisestä pelistä, joten on aikakin päästä taas tositoimiin. Treeneissä on keskitytty tauon aikana etenkin perusasioiden toteuttamiseen ja siihen että saadaan pelaajavaihdosten jälkeen kaikki jälleen samalle sivulle sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa.

-Huomenna avainasemaan nousee eritoten oman pelin laadukas toteuttaminen kummassakin kenttäpäädyssä. Lisäksi 1v1 puolustus tulee olemaan normaaliakin tärkeämmässä roolissa MuKin taitavia ja nopeita takamiehiä vastaan.

MUKI VS. FOKOPO KESKIVIIKKONA 30.10. KLO 19.00 KISAHALLISSA!